Καλέντζης – Ο ξεπεσμός ενός ιδεολόγου

ss

Διαβάζοντας το τελευταίο άρθρο του Καλέντζη σε γνωστό διασπαστικό ιστότοπο, ένα συμπέρασμα προκύπτει. Ξεπεσμός.

Ένας ιδεολόγος και ακτιβιστής έχει καταντήσει Πρετεντέρης και Κανέλλη του χώρου. Έχει καταντήσει γελοίο κάθε φορά που σπαταλάμε κάποια λεπτά από τον χρόνο μας, ώστε να αναγνώσουμε κάποιο από τα, ευτυχώς, ελάχιστα άρθρα-«»παρεμβάσεις»» του, να πέφτουμε πάντα πάνω στην εμμονή του με την Χρυσή Αυγή.

Τώρα το πρόβλημά του ήταν κάποιος Κολτσίδας της ΧΑ, ο οποίος κατά Καλέντζη πρότεινε να σκίζουμε τις βάρκες των προσφύγων και να πνίγουμε τα παιδιά τους. Το αιμοσταγές δηλαδή κτήνος Κολτσίδας (δεν τον ξέρουμε και δεν μας ενδιαφέρει) θα μας μάθει να ξεχωρίζουμε τις βάρκες προσφύγων από αυτες των λαθρό και θα τις σκίζουμε έτσι ώστε να πνιγούν τα παιδιά των προσφύγων. Όλα αυτά σύμφωνα πάντα με τον Καλέντζη. Ακόμα και να ισχύουν όμως, το πρόβλημα του Καλέντζη δεν είναι όυτε τα προσφυγόπουλα ούτε ο Κολτσίδας. Το πρόβλημα είναι η ΧΑ και η αποτυχία του στις προβλέψεις του για.. αφανισμό της. Πρετεντέρης, Κανέλλη και ΣΙΑ παίρνουν μαθήματα από τον Καλέντζη, μιλάμε για σουρεαλισμό.

Στην συνέχεια του άρθρου του εντύπωση(δεν) μας κάνει η στήριξη του στον Μαυρομάτη για τα τρόφιμα, φάρμακα κτλ που δωσε στους λαθρό. Απόλυτη υποκρισία και ξεφτίλα από τον Καλέντζη για άλλη μια φορά. Σε πόσα Ελληνόπουλα που πεθαίνουν από την πείνα έδωσε κάτι ο κυρ Μαυρομάτης; Για όσους δεν γνωρίζουν τον Μαυρομάτη είναι ο πατέρας της κοπέλας που δολοφονήθηκε πρόσφατα από τον.. αλβανό!! σύζυγό της.

Παρακάτω το άρθρο του Καλέντζη αν θέλετε να γελάσετε ή όχι με την κατάντια του.

http://hellenicnationalsocialistfound.blogspot.gr/2016/03/10.html

 

Επίσης για όσους δεν το είχαν δει Συνέντευξη Καλέντζη στον Τζιόπα για γέλια και για κλάματα

 

 

1 σχόλιο

  1. Το γεγονός ότι ο Αριστοτέλης,επιτίθεται συνεχώς στην χρυσή αυγη είναι για εσάς κατακριτεο επειδή η χρυσή αυγή δέχεται επίσης επιθέσεις και απο το υπόλοιπο πολιτικό σύστημα? Τα επιχειρήματα σας περί αυτής της στάσης του Αριστοτέλη θα πρέπει να αντιπαρερχονται των επιχειρηματων του ίδιου προς το θέμα. Το ότι η στάση του Αριστοτέλη προς την μετανάστευση αναφέρει ότι ο εχθρός βρίσκεται σε αυτόν που δημιουργεί τα μεταναστευτικα ρεύματα και όχι στο ίδιο το ρεύμα,που μέσα στο οποίο βρίσκονται όντως άνθρωποι όπου η πολιτικη του καταραμενου Ισραήλ ανάγκασε να γίνουν μετανάστες σας βρίσκει αντίθετους?


Comments RSS

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s