Η Χρυσή Αυγή και η Κάζα Πάουντ

Την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013, αντιπροσωπεία του Λαϊκού Συνδέσμου μετέβη στη Ρώμη έπειτα από πρόσκληση της Casa Pound. Το ενδιαφέρον των ευρωπαίων και ειδικά των Ιταλών για τα γεγονότα που διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα είναι μεγάλο.
Οι Ιταλοί συναγωνιστές διοργάνωσαν συνέντευξη Τύπου όπου εκατοντάδες πολίτες άκουσαν τους Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσή Αυγής.
Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν ο G. Antinolfi ένας εκ των ιδρυτών της 3 POSIZIONE και ο G. Spezzafero ένας εκ των ιδρυτών της LOTTA DI POPOLO. Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του A. Antonini και του S. Di Stefano, και συνεχίστηκε με την ομιλία του συναγωνιστή Απ. Γκλέτσου και την μετάφραση του συναγωνιστή Κ. Μποβιάτσου.
Οι Ιταλοί θεωρούν αδιανόητη και παράνομη την φυλάκιση του Αρχηγού του Κινήματος Ν.Γ. Μιχαλολιάκου και των βουλευτών Γιάννη Λαγού και Χρήστου Παππά. Μεγάλη συγκίνηση προκάλεσε η αναφορά των ονομάτων των δολοφονημένων Συναγωνιστών μας του Μανώλη Καπελώνη και του Γιώργου Φουντούλη. Σημειώνουμε ότι οι Ιταλοί έχουν χάσει δεκάδες συναγωνιστές την δεκαετία του ΄60 και του ΄70 από τρομοκρατικές – δολοφονικές ενέργειες, ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Έλληνας φοιτητής Μίκης Μάντακας.
Η μοίρα των Εθνικιστών είναι κοινή η σπίθα, έχει ανάψει και σε λίγο θα κατακλύσει ολόκληρη την Ευρώπη.

Σχολιάστε

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Comments RSS

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s