Συνέντευξη Καλέντζη στον Τζιόπα για γέλια και για κλάματα

Συνέντευξη έδωσε ο Καλέντζης στον Τζιόπα προχθές στο Radio Axis. Η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε να ακούσουμε κάτι καλύτερο από τον μάλλον.. κουρασμένο πια Καλέντζη. Παραθέτουμε επιγραμματικά μερικά στοιχεία της συνέντευξης:

Στο 12.30 περίπου αρχίζει η συνέντευξη λίγο μετά το τέλος του τραγουδιού των «Έρως Ελλάς» αφιερωμένο στους άναδρα δολοφονημένους συναγωνιστές Μάνο και Γιώργο.

Καμία αναφορά του Καλέντζη στην δολοφονία.

Ο Καλέντζης για μια ακόμα φορά (το έχει πράξει και εδώ γραπτώς) διαχωρίζει το διαδίκτυο σε χρήστες που δίνουν τα στοιχεία τους δημόσια και στους άλλους (σαν εμάς) που «κρύβονται» (δηλαδή δεν παίρνουν τον Καλέντζη τηλέφωνο).

Στην Ελλάδα κατά τον Καλέντζη ζουν 8 εκατομμύρια ηλίθιοι ελλαδίτες (αυτό το επαναλαμβάνει καμιά 10ρια φορές) και οι υπόλοιποι είναι αγράμματοι χρυσαυγίτες και αγράμματοι εθνικιστές γενικά. Υπάρχουν όμως και κάποιοι ελάχιστοι με Παιδεία σαν τον Καλέντζη και.. μάλλον μόνο ο Καλέντζης υπάρχει.

Τελικά, δεν είναι μόνο τα 8 εκατομμύρια ελλαδίτες ηλίθιοι αλλά και οι χρυσαυγίτες και οι υπόλοιποι εθνικιστές αφού κανείς τους δεν δέχτηκε να συνεργαστεί με το Jobbik(!!). Αυτός είναι μάλιστα, σύμφωνα με τον Καλέντζη, ο λόγος που το Jobbik (τουρκόφιλο ουγγρικό κόμμα) συνεργάζεται με τούρκους και τουρκοκυπρίους υπανθρώπους. (Το «υπανθρώπους» δικός μας χαρακτηρισμός)

Πάντως για να ξέρετε, η ταυτότητα η εθνική και η φυλετική(!!) κρίνεται από τις πράξεις μας, ο Καλέντζης το πε κάτι παραπάνω θα ξέρει.

HSSP

Όσοι θέλετε να ακούσετε όλη την συνέντευξη:

Σχολιάστε

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Comments RSS

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s