Αντίσταση στην εισβολή και επιβολή της παγκοσμιοποίησης

<<Από την έναρξη της κρίσης εσείς το ξέρετε,περιμένουμε την στιγμή που ο πραγματικός μας εχθρός θα αποκαλυφθεί και αυτό συμβαίνει τώρα. Ετοιμάζονται να χτυπήσουν την γη των προγόνων μας, να χτυπήσουν τον λαό μας, αφού οι αντιπρόσωποι τους που αιματοκύλισαν την Συρία, ηττήθηκαν στο πόλεμο εντός της χώρας. Δεν είμαστε μόνοι μας.Έχουμε συμμάχους αλλά πάνω από όλα έχουμε το δίκαιο με το μέρος μας.Γνωρίζω ότι το ηθικό σας είναι υψηλό και ότι είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε επίθεση και να προασπίσετε την πατρίδα. Είμαι βέβαιος ότι θα κάνετε το καθήκον σας. Είναι μια ιστορική αναμέτρηση από την οποία πρέπει να βγούμε και θα βγούμε νικητές. Μεταφέρετε στους άνδρες σας το μήνυμα ότι είμαι δίπλα τους και θα είμαι μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο της ζωής μου>>.

Αυτές ήταν οι δηλώσεις του Μπασάρ Αλ Άσαντ απευθυνόμενος στον λαό της Συρίας.Ένας λαός που υπερασπίζεται για την ελευθερία, την ειρήνη, την εθνική ανεξαρτησία και  την προστασία των θρησκευτικών μειονοτήτων. Ενώ ο Άσαντ όδευε προς την νίκη στον εμφύλιο πόλεμο εναντίον των  <<αντιστασιακών>>Σύριων Σαλαφιστών, όπως ήταν αναμενόμενο αποδείχθηκε ποιος ήταν ο πραγματικός εχθρός. Είναι ξεκάθαρο πλέον όποια κυβέρνηση δηλώνει αντισιωνιστική, εθνικά ανεξάρτητη και οικονομικά αυτόνομη, στο όνομα της ελευθερίας, της δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων θα πρέπει να ισοπεδώνεται. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν η περίπτωση Καντάφι.Όπως όλα έδειξαν κύριοι εχθροί του Άσαντ και της Συρίας είναι Αμερικανοσιωνιστές, Αλ Κάιντα, Σαουδάραβες(μιας και αυτοί οι δύο βοηθούσαν τον FSA είτε με χρηματοδότηση είτε με βαρύ εξοπλισμό), Αγγλία, Γαλλία και Γερμανία. Στόχος όλων αυτών των δυνάμεων είναι η εγκαθίδρυση κυβερνήσεων παγκοσμίως χρησιμοποιώντας φιλελεύθερες οικονομικές πολιτικές με αποτέλεσμα την επέκταση της εξουσίας και της συσσώρευσης χρήματος. Αφορμή στην επικείμενη εισβολή των <<δημοκρατικών>> στάθηκε η προβοκάτσια στην υποτιθέμενη χρήση των χημικών του Άσαντ εις βάρος αθώων πολιτών ανάμεσα και πολλά παιδιά με σκοπό να βομβαρδίσει την Συρία. Η παρακάτω φωτογραφία δείχνει τους νεκρούς από την Μουσουλμανική Αδελφότητα στην Αίγυπτο που μετονομάστηκαν σε θύματα επίθεσης του Άσαντ.

Αντίθετα εργαστήρια χημικών βρέθηκαν κοντά στη Δαμασκό που βρίσκονται στην κατοχή της Σαουδικής Αραβίας που όπως αναφέραμε πιο πάνω θέλει την ανατροπή της κυβέρνησης Άσαντ.

Στην χώρα μας η κατοχική κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και συγκεκριμένα ο υπουργός Δημήτρης Αβραμόπουλος δήλωσε ότι η Ελλάδα θα τηρήσει τις υποσχέσεις της συναινώντας στην ιμπεριαλιστική επίθεση της Αμερικής. Την ίδια στάση κράτησε και ο Ευάγγελος Βενιζέλος ενώ τα κόμματα της αριστεράς δείχνουν να είναι κατά της εισβολής. Συγκεκριμένα το ΚΚΕ έχει πραγματοποιήσει διαδηλώσεις και συγκεντρώσεις κατά της εμπλοκής των Αμερικάνων και Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ενώ ο εμφύλιος πόλεμος κρατά μήνες το ερώτημα είναι γιατί το ΚΚΕ δεν είχε αναφέρει την εμπλοκή αυτών στην βοήθεια του Ελεύθερου Συριακού Στρατού(FSA) για την ανατροπή του Άσαντ. Προφανώς για να πει το γνωστό ποίημα την κατάλληλη στιγμή που ξέρει να λέει χρόνια (κατά του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε) και δήθεν να αναδείξει τις <<αντικαπιταλιστικές και αντιμπεριαλιστικές απόψεις>>. Όλο τον καιρό έκανε λόγο  αγώνα για ελευθερία από τον <<φιλοφασίστα>> Άσαντ,  ενώ παράλληλα οι αντιστασιακοί θα είχαν πλήρη υποταγή στους Αμερικάνους.
Με λίγα λόγια η Συρία στέκεται εμπόδιο στα σχέδια των Αμερικάνων γιατί πολύ απλά είναι κατά του σιωνισμού και του φιλελευθερισμού, η χώρα δεν ανήκει στην τράπεζα των Ρόθτσιλντ και από την άλλη οι Σαλαφιστές βλέπουν τον Άσαντ ως εμπόδιο για την δημιουργία του μουσουλμανικού τόξου καθώς ο Σύριος πρόεδρος είναι φιλικός στην συνύπαρξη με άλλες θρησκευτικές μειονότητες. Για όσους δεν ξέρουν μεγάλο ποσοστό στο κόμμα του Άσαντ το αποτελούν Ελληνορθόδοξοι.

Politically Incorrect

 

http://diktyoantistasispyrgou.blogspot.gr/2013/08/blog-post_30.html

Σχολιάστε

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Comments RSS

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s