ΕΛΛΗΝΙΚΗ Ε/Σ ΟΛΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ : ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ!

20 Απριλίου 1889 – 30 Απριλίου 1945

Ανήμερα της 124ης επετείου από την γέννηση του Θεανθρώπου Αδόλφου Χίτλερ, οπόταν γεννήθηκε εκ νέου η ελπίδα για το ανθρώπινο γένος, οι Εθνικοσοσιαλιστές σε ολόκληρο τον Λευκό κόσμο θυμούνται με συγκίνηση την θυσία του Ηγέτη των Ηγετών και ορκίζονται στην συνέχιση του μεγαλόπνοου σχεδίου του για την πνευματική ανάταση της ανθρωπότητας. Αντί των συνηθισμένων επετειακών λόγων και της χιλιοειπωμένης μεταφυσικής διάστασης του έργου του, αυτό τον χρόνο προτιμήσαμε να καλέσουμε σε πολεμική εγρήγορση όσους πιστεύουν βαθιά στην αξία του έργου του, ώστε να μετουσιώσουν τον Θείο Λόγο του σε λαμπρά έργα για το καλό ολάκερης της Λευκής ανθρωπότητας. Όπως Εκείνος πολέμησε με χαρά και θάρρος τον Εβραίο της ιστορίας, κατά τον ίδιο τρόπο κι εμείς σήμερα, πρέπει να είμαστε χαρούμενοι εξαιτίας των ιστορικών ευθυνών μας στην χιλιετία που διανύουμε και διπλά θαρραλέοι στις επερχόμενες μάχες που θα κληθούμε να δώσουμε.

Πρέπει να κουβαλήσουμε το βάρος του Εθνικοσοσιαλισμού ακόμα κι αν αυτό πληρώνεται με το όποιο τίμημα. Φτάνει μόνο να λατρέψουμε το Θάνατο! Ο κόσμος που κληρονομήσαμε από τις προηγούμενες γενιές μπορεί να απέχει έτη φωτός από το θαύμα της Εθνικοσοσιαλιστικής Γερμανίας του Ηγέτη των Ηγετών, ωστόσο τίποτα δεν τελείωσε και ποτέ δεν θα έχει τελειώσει καθόσον ο Λευκός άνθρωπος θα πολεμάει για την φυλή του.
Ο κόσμος που οραματιζόταν ο Αδόλφος Χίτλερ μέσα από τα εκστατικά λόγια του ιδίου…
“…Πρέπει να διαφυλάξουμε σ’ όλη του την ομορφιά το Ελληνικό Ιδεώδες του πολιτισμού.”
“…Αν μας ρωτήσει κανείς για τους προγόνους μας πρέπει να τον παραπέμπουμε πάντοτε στους Έλληνες”.
“Ο παθιασμένος αγώνας μας πρέπει να’ χει πλατειά αντικείμενα: ένας ολόκληρος πολιτισμός αγωνίζεται για την ύπαρξή του κι αυτός ο πολιτισμός θα βαστάξει εκατομμύρια χρόνια γιατί θ’ αγκαλιάσει και θα συνταιριάσει τον Ελληνισμό με τον Γερμανισμό”.
Πολεμώντας με λύσσα και πνεύμα αυτοθυσίας θα καταφέρουμε να αναφωνήσουμε επάξια, τιμώντας τον Αδόλφο Χίτλερ: ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ!ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΟΛΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

http://maiandrioi.blogspot.gr/2013/04/blog-post_19.html

Σχολιάστε

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Comments RSS

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s