Στο μονοπατι της αριας φυλης – Το περασμα του Υπερανθρωπου

Το κείμενο αυτό θα αναφερθεί στην καταγωγή των σημερινών λευκών εθνών και θα καλύψει πολλά κενά που υπάρχουν σε αυτό το θέμα, για το πως τελικά προήλθε η αρία φυλή.

Αυτό για να το μάθει κανείς ακόμα και στο εξωτερικό έχει ένα βαθμό δυσκολίας καθώς η πολιτική ορθότητα στους ανθρωπολόγους πιέζει το θέμα στο σκοτάδι. Όσο για την Ελλάδα ούτε οι ίδιοι οι λευκοί εθνικιστές δεν γνωρίζουν πλήρως το θέμα, στην πλειοψηφία τους. Επίσης ο κοινός λαός στην Ελλάδα δεν έχει την παραμικρή υποψία πάνω στο θέμα και δεν γνωρίζει ούτε βασικές έννοιες.
Είναι δύσκολο ένας απλός άνθρωπος ή ένας ερασιτέχνης ιστορικός στην Ελλάδα να έχει πρόσβαση σε σχετικές εκδόσεις βιβλίων που είναι δυσεύρετες ακόμα και στο εξωτερικό, και επίσης ξενόγλωσσες.

Σε αυτό το κείμενο θα μιλήσουμε για τον λευκό άνθρωπο σε δύο περιόδους. Την δεύτερη περίοδο οφείλατε να την γνωρίζετε αλλά στην Ελλάδα υπάρχει τόση αμάθεια και ελλιπής μόρφωση που ακόμα και αυτήν ίσως να μην την γνωρίζετε.

Η επίσημη ιστορία διδάσκει ότι οι πρώτοι πολιτισμοί ξεκίνησαν 6.000 χρόνια προ Χριστού στην Μεσοποταμία με πόλεις όπως η Βαβυλώνα, η Ακάντ, η Σουμερία, οι Ασύριοι και επίσης το 5.000 ο πολιτισμός των Αιγυπτίων.

Οι πρώτοι επισήμως λευκοί πολιτισμοί στην παγκόσμια ιστορία ήταν οι αρχαίοι Έλληνες, ο Μινωϊκός και Μυκηναϊκός πολιτισμός, μετά με την σειρά τους οι Ετρούσκοι και οι Ρωμαίοι.

Εδώ έρχεται το σημείο που πρέπει να γνωρίζετε.

Η λευκή φυλή φαίνεται να εμφανίζεται από το πουθενά και μυστηριωδώς στην σημερινή κεντρική Ρωσία, κοντά στην λίμνη Βαϊκάλη. Από εκεί φαίνεται να ξεκινάμε το μακρύ μας ταξίδι για τελευταία φορά ως ένας λαός, στη συνέχεια διασπαστήκαμε ως Γότθοι, Τεύτονες, Έλληνες κλπ. Κάποιοι από εμάς πήγαν ανατολικά και εισήλθαν στην σημερινή Ινδία την οποία κυριαρχήσαμε για λίγο καιρό. Το σύστημα διακυβέρνησης ήταν στην πραγματικότητα φυλετικώς βασισμένο σε κάστες με την λευκή διακυβέρνηση στην κορυφή.

Η ινδική λέξη για «κάστα» είναι «βάρνου» που σημαίνει χρώμα.

Κάποιοι συνέχισαν ακόμα πιο ανατολικά, στην σημερινή Κίνα, και γι’αυτό υπάρχουν ευρήματα. Όπως η μούμια ενός νεαρού κοριτσιού στο εθνικό μουσείο της Κίνας που είναι γνωστή ως η κυρά του Ταρίμ (lady of Tarim).

Κάποιοι άλλοι πήγαν νότια. Οι πρώτοι Πέρσες ήταν λευκοί, ψηλοί με ξανθό και κόκκινο γένι.

Το Ιράν άλλωστε σημαίνει η γη των αρίων, μέχρι το 1976 που ο τελευταίος βασιλιάς εκθρονίστηκε ένας τιμητικός τίτλος ήταν κύριος των αρίων (lord of the aryans).
Σαφώς και οι σημερινοί Ιρανοί είναι μιγάδες και πλέον μη λευκοί, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Είναι ένα καλό μάθημα για τους σημερινούς λευκούς όμως, ώστε να καταλάβουν ότι οι λανθασμένες επιλογές πληρώνονται άσχημα.

Άλλοι κατευθύνθηκαν ακόμα και στην Αμερική όπου βρέθηκαν τα απομεινάρια του ανθρώπου του Κένγουϊκ.

Η πολιτική ορθότητα κρατάει τον σκελετό του Kennwick Man στο σκοτάδι και πλέον το Ινδιάνικο λόμπυ έχει πάρει πλήρως τα δικαιώματα του ευρήματος και προσπαθεί να διαστρεβλώσει την ιστορία ούτως ώστε να μην αποδειχθεί ότι οι λευκοί ήταν πριν από τους Ινδιάνους στην Αμερική.
Παρεμπιπτόντως ο άνθρωπος του Κένγουϊκ χρονολογείται 9.000 ετών που σημαίνει ότι ο καταυλισμός στην λίμνη Βαϊκάλη δεν είναι το πρώτο εύρημα του Ινδοευρωπαϊκού πολιτισμού.

Άλλοι λευκοί απλά πορεύτηκαν προς την δύση, προς αναζήτηση του που δύει ο ήλιος γι’αυτό και μια από τις πρώϊμες προσωνυμίες τους λαού μας ήταν τα παιδιά του ήλιου(children of the sun).

Τα πρώτα μεταναστευτικά κύματα που εισήλθαν στην Ευρώπη και έκαναν τους πρώτους καταυλισμούς τους κατέληξαν στον πελοποννησιακό χώρο, πιθανώς ακολουθώντας τον ποταμό Δούναβη. Ύστερα κατέληξαν να αποικίζουν τα νησιά της Ελλάδος. Οι Αχαιοί Έλληνες της Τροίας που αναφέρει ο Όμηρος.

Στη συνέχεια το επόμενο μεταναστευτικό κύμα είναι γνωστό ως οι δωρειοί Έλληνες, η Κάθοδος των Δωριέων. Ακολούθησαν οι κελτικοί, τευτονικοί, και γοτθικοί λαοί.

Ο πρώτος αποδεδειγμένα λευκός άνθρωπος στον Ευρωπαϊκό χώρο βρέθηκε περίπου 5.000 χρόνια πριν στις Ιταλικές Άλπεις, που όλως ενδιαφέρον ήταν και θύμα ανθρωποκτονίας από βέλος.

Τώρα παραμένει να μάθετε το τι έγινε πριν από αυτό, για το οποίο η επιστήμη έχει αφήσει ένα κενό το οποίο επιστήμονες που επιχειρούν να μιλήσουν και να αμφισβητήσουν ότι οι άνθρωποι ή ότι όλοι οι άνθρωποι δεν προέρχονται από τον πίθηκο, κινδυνεύουν να χάσουν την έδρα τους από την πολιτική ορθότητα, κι έτσι επικρατεί σιωπή.

Υπάρχουν κάποια περίεργα γεγονότα και ανωμαλίες σε αυτό που ονομάζουμε προϊστορία, ας πούμε από το 25.000 χρόνια πΧ μέχρι το 5.000 πΧ. Μέσα σε αυτήν την περίοδο υπήρχε κάτι άλλο, το οποίο δεν ξέρουμε τι. Του οποίου η μνήμη έχει εξαφανιστεί εκτός από θρύλους και λαϊκές παραδόσεις, όπως απομεινάρια τεράστιων πετρών, μονόλιθων, στην Ανατολική Αμερική, υπόγεια ιστορικά ευρήματα κάτω από την θάλασσα και αμιγώς γεωμετρικά δομημένες κατασκευές.

Η κύρια θεωρία που επικρατεί στις μέρες μας είναι ότι οι άνθρωποι είναι εξέλιξη του πιθήκου και ότι σε κάποια μέρη του πλανήτη μερικοί άνθρωποι είναι απλά πιο εξελιγμένα είδη.
Το ερώτημα πως προήλθε αυτή η «εξέλιξη» ΄δεν απαντάται όμως. Θα μπορούσε να γίνει πιστευτό ότι συγκεκριμένα ανθρωποειδή όπως οι μαύροι είναι εξέλιξη του πιθήκου και όντως εξελίχθηκαν από πρώιμες μορφές ζωής στην Αφρική. Οι ομοιότητες μεταξύ ιθαγενών Αφρικανών και ανώτερων πιθηκοειδών όπως χιμπατζήδες ή γορίλες είναι πολύ ορατές.

Όμως οι δύο έξυπνες φυλές, οι ασιάτες και οι λευκοί πώς προέκυψαν ξαφνικά;

Οι ασιάτες, εννοώντας για παράδειγμα Κινέζοι κλπ κατά κάποιο τρόπο φθάνουν τον ινδοευρωπαίο(λευκό) σε βαθμό ευφυϊας, όμως ο τύπος ευφυϊας μας είναι διαφορετικός, αυτοί είναι προσαρμοστικοί ενώ εμείς δημιουργικοί.

Οι πρώτοι άνθρωποι αυτού του τύπου βρέθηκαν στην νοτιοανατολική Ασία και απόδειξη αυτού είναι ο «κίτρινος άνθρωπος του Πεκίνου», τα υπολείμματα του οποίου βρέθηκαν εκεί.

Η πολιτική ορθότητα μας υπαγορεύει ότι όλοι οι άνθρωποι είναι homo sapiens όμως. Στην τελευταία ομιλία κάποιου Κινέζου στρατηγού ο ίδιος ανέφερε ότι ο λαός του δεν είναι homo sapiens αλλά απόγονοι αυτού του «Κίτρινου Ανθρώπου του Πεκίνου» ο οποίος αναφέρθηκε πριν. Είχε δίκιο, καθώς είναι λογικό να υπάρχουν διαφορετικά είδη ανθρώπου δηλαδή δεν είμαστε όλοι homo sapiens.

Αυτά είναι τα ανεπίσημα της ιστορίας, τα οποία για να τα διανοήσετε θα πρέπει πρώτα να καταλάβετε ποιος κυριαρχούσε την γη κάποτε και που κυμαινόταν ο άριος άνθρωπος ή αλλιώς homo sapiens.

Οι μαύροι ίσως να ήταν τελικά προϊόν εξέλιξης στην Αφρική, οι κίτρινοι όμως είδαν τον πρώτο πολιτισμό τους να ανθίζει 5.000 χρόνια πριν, την αρχαία Κίνα.
Ενώ εμείς οι λευκοί φαίνεται να εμφανιστήκαμε στην λίμνη Βαϊκάλη απ’όπου αρχίσαμε το ταξίδι μας προς την δύση.
Πριν από αυτό δηλαδή την περίοδο που επικρατεί κενό στην επιστήμη, φαίνεται να υπάρχει αυτή η περίεργη κατάσταση στον κόσμο με τους Κρο Μανιον και τους Νεάντερταλ που ανταγωνίζονται ανά μεταξύ τους.

Ο άνθρωπος Κρο Μανιον φαίνεται να ήταν ψηλός και με μεγάλο εγκέφαλο και φαίνεται πως η φυσιογνωμία του ήταν αυτή του λευκού.

Μερικοί ανθρωπολόγοι τον ονομάζουν homo sapiens sapiens, δηλαδή σοφό άνθρωπο εις διπλούν, επειδή η μεγάλη χωρητικότητα του κρανίου του ήταν πιο μεγάλη και από του homo sapiens.

Ο Κρο Μανιον εξαφάνισε τον Νεάντερταλ και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Ακούγεται αντιφατικό.

Ο άνθρωπος Νεάντερταλ ήταν κοντός και δύσμορφος και με δύσκαμπτες γνάθους, και επίσης ο λόγος που δεν ανταπεξήλθε σε σχέση με τον Κρο Μανιον ή αλλιώς homo sapiens sapiens ήταν η μικρότερη χωρητικότητα εγκεφάλου.
Τα δύο αυτά ανθρωποειδή ήρθαν σε επαφή στην Ευρώπη και την Ασία, και φαίνεται ενδεχομένως να υπήρχαν και μίξεις μεταξύ τους.
Σε βαθμό που ο λόγος που ο Homo Sapiens Sapiens παρήκμαστε σε Homo Sapiens ήταν αυτές οι μίξεις.

Αν και ο Νεάντερνταλ στην Ευρώπη εξαφανίστηκε επειδή δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει το απλό κρυολόγημα που ο Κρο Μανιον έφερε, στην Ασία παρέμεινε σε μεγαλύτερους αριθμούς.

Ανακεφαλαιώνουμε.

Η Κίτρινη φυλή είναι απόγονος του Κίτρινου Ανθρώπου του Πεκίνου
Η Μαύρη είναι απόγονος του homo erectus
Οι Άραβες του homo neantertalencis
Οι λευκοί του homo sapiens-sapiens που στην συνέχεια υποβαθμίστηκε σε homo sapiens

Οι λευκοί κάποτε κυριαρχούσαν τον κόσμο και χάρη σε αυτούς έγιναν οι μοναδικές εκφάνσεις πολιτισμού, όλες οι άλλες φυλές είναι απλά διακοσμητικές και δε μπορούν να δημιουργήσουν.

Γιατί ο νορδισμός είναι η ουσία των ρατσιστικών κινημάτων;

*Ρατσισμός: Μία τεχνητή λέξη φτιαχτή από τον απόγονο των homo neantertalencis Λέον Τρότσκι, όμως θα την χρησιμοποιήσουμε για να γίνει πιο «πιασάρικος» ο τίτλος, μιας και αυτό το κείμενο θα το διαβάσουν πολλοί που θα συγχυστούν.

Αν υπάρχει σήμερα κάποιο απομεινάρι του ανώτερου ανθρώπου Κρο Μανιον, το οποίο δεν ήρθε σε επαφή με τους Νεάντερταλ αυτό βρίσκεται σε μεγάλο βαθμό στην Σκανδιναβία. Όμως υπάρχουν και απομεινάρια του Κρο Μανιόν ανάμεσα μας. Είδατε ποτέ έναν στον χώρο εργασίας σας να έχει πολύ γερή μέση και να σηκώνει τα υλικά οικοδομής χωρίς κανένα πρόβλημα, είδατε στην τηλεόραση τον τελευταίο επιστήμονα που έφερε καινοτομίες και άλλαξε την παγκόσμια ιστορία;

Αυτός ήταν, αυτός ο ψηλός λευκός μυώδης είχε το βλέμμα του πολυδιάστατου κυνηγού που επιβίωσε έναντι άλλων.

Ο λευκός εθνικισμός, και γενικά οι λευκοί αποσχιστές και ότι απέμεινε από τους Ναζί, στοχεύει σε αυτό το πράγμα, κυρίως να φρενάρει τον κίνδυνο μίξης με τους μη λευκούς. Και την τελική αποκατάσταση των άξιων. Δηλαδή των εις διπλούν σοφών, οι οποίοι φέρουν την παραπάνω φυσιογνωμία.

Εν ολίγοις όπως καταλαβαίνετε το κείμενο ισχυρίζεται ότι κανείς δεν είναι καθαρός. Εκτός από τους ασιάτες και τους αφρικανούς που δεν ήρθαν ποτέ σε επαφή με άλλους.

Η όλη μάχη έγινε μεταξύ των λευκών και των σημιτών. Εννοώντας όλους τους άραβες ως σημιτικά φύλα και όχι τους εβραίους συγκεκριμένα. Ίσως οι εβραίοι να έχουν αυτό το μίσος για τους λευκούς λόγω της νίκης μας σε αυτούς στην προϊστορία.

Ίσως ο ανταγωνισμός μεταξύ των δύο ανθρώπων να συνεχίζεται από την προϊστορική εποχή μέχρι σήμερα. Άλλως τε είναι ορατές οι ομοιότητες του Νεαντερταλένσις.

Για το πρώτο σκέλος υπάρχουν αποδείξεις και είναι μία γενικώς αποδεκτή πτυχή της ιστορίας, απλά δεν είναι εύκολο κανείς να την μάθει λόγω της δύσκολης πρόσβασης σε βιβλία και ευρήματα.

Το τι έγινε πρίν την λίμνη Βαϊκάλη, δηλαδή την περίεργη εποχή με τους Νεαντερταλένσις και τους Κρο Μανιόν όπου γινόταν πειραματισμός στον πλανήτη, δεν μπορεί ακόμα να αποδειχθεί.

Το παραπάνω απόσπασμα που κάνει λόγο για αυτό είναι εικασία, αλλά είναι προϊόν μελέτης πολλών χρόνων.
Για να διαβάσετε περί αυτών θα πρέπει να αναζητήσετε όχι μόνο ξενόγλωσσες εκδόσεις αλλά και έρευνες επιστημόνων που ακόμα δεν είναι γνωστές και να τις συνδυάσετε.

Φυσικά επειδή είστε Έλληνες και ως γνωστόν δεν θα ανοίξετε βιβλίο διαβάστε το πρώτο σκέλος και προσέχετε μην κουράσετε πολύ το μυαλό σας πολύ με το δεύτερο.

Εν τέλει. Αν η λευκή φυλή εξαφανιστεί από την γη όπως τα πολιτικά πράγματα προωθούν, ο πλανήτης θα επανέλθει σε ένα κατώτερο στάδιο ύπαρξης, βιαίως αφού οι μειονότητες δεν θα έχουν να φάνε στις πόλεις που κάποιοι εβραίοι τις έβαλαν και δεν θα μπορεί να υποστηριχθεί ο τρέχων τρόπος ζωής, αφού δεν θα υπάρχουν λευκοί να εφεύρουν και να παράγουν.

Σοφοί άνθρωποι γρηγορείτε.

http://greekns.blogspot.gr/2013/01/blog-post_20.html

Σχολιάστε

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Comments RSS

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s