…αυτη η επανασταση θα συνεχιστει.

Μια επανάσταση ξεκίνησε κατά τη διάρκεια του Μεσοπολέμου.
Ένα πολιτικό σύστημα που περιελάμβανε τη φυσική τάξη των πραγμάτων, την καλλιέργεια των καλύτερων φυλετικών (σωματικών, ψυχικών, πνευματικών) στοιχείων, τις φυλετικές αξίες και διαδικασίες, την ίδια τη φύση.
Ένα πολιτικό σύστημα που συνεπάγετο την άνοδο, την ευημερία, την αξιοκρατία και την αμοιβή της εργασίας… την ομορφιά, την τέχνη, τις επιστήμες, την εξέλιξη, τον αθλητισμό και την διανόηση…

«Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η αντίσταση γίνεται καθήκον»

Αυτές τις αρχές ερχόμαστε να επανεγκαθιδρύσουμε. Κόντρα στο Σύστημα, κόντρα στην ξενοδουλεία, κόντρα στο κεφάλαιο, κόντρα στην μισθωτή σκλαβιά των διεθνών τοκογλύφων, κόντρα στους μπολσεβίκους -ιδεολογικών ή πνευματικών-, κόντρα στους ρουφιάνους «υπερεθνικιστές» της πλάκας, κόντρα τη Νέα Τάξη Πραγμάτων…
ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΕΓΚΟΣΜΙΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΕΛΙΩΝ!

Αυτή η επανάσταση ξεκίνησε με την πορεία για το αντιρατσιστικό στις 25/03/2011, και συνεχίζεται από μη πολιτικό φορέα σε ιδεολογικό επίπεδο, που είναι και το σημαντικότερο και πιο επείγον έργο που πρέπει να παραχθεί κι όλοι ξέρουν ότι θα βρουν τους «φταίχτες» εδώ. Κι όσο αυτή η επανάσταση εξακολουθεί να διαμορφώνει δομή και χαρακτήρα με διαφάνεια και ιδεαλισμό, θα είμαστε παρόντες.

Οι υπόλοιποι, ξέρετε ο καθένας τί πρέπει να κάνετε… Οι πιστοί της Ιδέας θα είναι μαζί μας, ακόμη κι αν προσωρινά είχαν «παραστρατήσει», κι οι υπόλοιποι ας παραμείνετε έρμαια της κάθε ακροδεξιάς συνιστώσας και των παραμάγαζών της.

Ελίνα ΓΚ

πηγή: http://spartakosns.blogspot.gr/2012/12/blog-post_23.html

Σχολιάστε

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Comments RSS

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s