Αλληλεγγυη στον Επισκοπο Richard Williamson

Το παρακάτω άρθρο στάλθηκε από Συναγωνιστή του εξωτερικού. Υπενθυμίζουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι σήμερα μπροστά στις δραματικές εξελίξεις είναι επιτακτική ανάγκη να παραμεριστούν οι όποιες θρησκευτικές διαφορές υπάρχουν και να παραταχθούμε ενωμένοι απέναντι στον παγκόσμιο δυνάστη.

Συναγωνιστές,

Σας ενημερώνουμε ότι η παραδοσιακή καθολική Ιερατική Αδελφότητα Άγιος Πίος ο Θ’ (ένωση παραδοσιακών Καθολικών ιερέων που αντιτίθεται στις αποφάσεις της 2ης οικουμενικής συνόδου του Βατικανού) της Γαλλίας που στηρίζεται ως επί το πλείστον από τους Εθνικιστές διέγραψε από τις τάξεις της τον Βρετανό επίσκοπο Σεβασμιότατο Ρίτσαρντ Γουίλιαμσον, λόγω της δημόσιας και θαρραλέας αμφισβήτησης του έναντι του λεγομένου »Ολοκαυτώματος» των Εβραίων κατά τον Β’ ΠΠ.

Εν πρώτης είναι απαράδεκτο το ότι η Αδελφότητα στην οποία ανήκε μέχρι πρότινος το εν λόγω πρόσωπο, και η οποία αποτέλεσε επί σειρά ετών προμαχώνα αντίστασης στις αντικαθολικές παρεκκλίσεις του Βατικανού, υπέκυψε στις πιέσεις των Σιωνιστικών κύκλων που εδώ και χρόνια ήθελαν τον αποκλεισμό του Σεβασμιότατου και τον διασυρμό του.
Ο Σεβασμιότατος Γουίλιαμσον αρνήθηκε κατηγορηματικά να »μετανοήσει» για τα λεγόμενα του και αυτό το πλήρωσε ακριβά. Η Αδελφότητα θα έπρεπε αν μη τι άλλο να σεβαστεί τους πιστούς της, στην πλειοψηφία τους Εθνικιστές και Φασίστες στη Γαλλία και αλλού, και οι οποίοι έχουν φυσικά τις ίδιες ιδέες με τον Βρετανό επίσκοπο, θα έπρεπε να σεβαστεί τις θέσεις που και η ίδια εξέφραζε μέχρι πρότινος και αυτές που διακινούνται στα βιβλιοπωλεία της!
Και κυρίως θα έπρεπε να σεβαστεί πολλές εκατοντάδες Ρωμαίους Ποντίφικες που πολέμησαν και κατεδίωξαν τον ρυπαρό Ιουδαϊσμό, τους χιλιάδες Καθολικούς ιερείς και μοναχούς που συνελάμβαναν τους Εβραίους για να τους παραπέμψουν στα εκκλησιαστικά δικαστήρια και τον ίδιο τον Ιησού Χριστό που στο κατά Ιωάννη ανακράζει έναντι των Ιουδαίων »Έχετε τον διάβολο για πατέρα»!
Ας θυμηθούν οι ιερείς της Αδελφότητος ότι 15 χρόνια πριν οι προκάτοχοι τους κήδεψαν τον Γάλλο Μωρίς Μπαρντές ηγετική μορφή του Γαλλικού Φασισμού και αναθεωρητισμού, ότι επί χρόνια έκρυβαν τον Σεβασμιότατο Ζαν Μαγιόλ ντε Λυπ εφημέριο της Μεραρχίας Καρλομάγνος των SS και ότι κάθε χρόνο τελούν λειτουργίες υπέρ αναπαύσεως των ψυχών του Χοσέ Αντόνιο Πρίμο ντε Ριβέρα και του Σεμπαστιάν Ντεζιέ !
Όλοι οι Εθνικιστές και Φασίστες καθολικής ομολογίας ετούτες τις δύσκολες γι’ αυτόν ώρες περιβάλλουμε με την πιο θερμή μας αλληλεγγύη τον Σεβασμιότατο Ρίτσαρντ Γουίλιαμσον και διατρανώνουμε ότι ο πόλεμος που ξεκίνησε το 33 μ.Χ. ανάμεσα στον Χριστιανισμό και τον διεθνή Ιουδαϊσμό θα συνεχιστεί μέχρι τη συντριβή του θεοκτόνου γένους, που επιχειρεί να μολύνει την Ευρώπη εδώ και αιώνες τώρα.
 
 
Εδώ ο επίσκοπος με παρέμβαση της αστυνομίας οδηγείται βιαίως έξω από την Εκκλησία του …
Ελπίζουμε ότι δεν θα έχει την τύχη του Ντέιβιντ Ίρβινγκ!
πηγή: http://mavroskrinos.blogspot.gr/2012/10/richard-williamson.html

Σχολιάστε

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Comments RSS

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s