«Φακελος» Rulolf Hess

http://www.mediafire.com/?24u10b4wb66ee8y

Ενα από τα μεγαλύτερα μυστήρια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και της σύγχρονης ιστορίας συνολικότερα είναι η πραγματική φύση της αποστολής του Ρούντολφ Ες στα βρετανικά νησιά.
Ο μέχρι τότε εξ απορρήτων του Αδόλφου Χίτλερ, ο αναπληρωτής Reichsfuhrer, ο άνθρωπος που ξεκίνησε μαζί με τον Χίτλερ την πορεία προς την εξουσία του Γ Ράιχ και ένας από τους ισχυρότερους ανθρώπους στη Γερμανία, πέταξε με ένα αεροσκάφος μέχρι τα βρετανικά νησιά, σε μία αποστολή ειρήνης.

        Η “επίσημη εκδοχή” για το ταξίδι, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 10 Μαΐου του 1941, είναι ότι ο Ες βρισκόταν σε μία αποστολή την οποία ανέλαβε αυτοβούλως, χωρίς επίσημη εξουσιοδότηση και χωρίς να έχουν προηγηθεί σχετικές επαφές σε υψηλό επίπεδο.
Ωστόσο, η πραγματικότητα φαίνεται να είναι πολύ πιο περίπλοκη.
Η εξέταση μιας σειράς από στοιχεία, έγγραφα και μαρτυρίες, καθώς και η προσεκτική έρευνα των γεγονότων της περιόδου αποκαλύπτει μία διαφορετική, “νέα” αλήθεια, για το τι ακριβώς συνέβη εκείνη την ημέρα και, κυρίως, τι ακριβώς προηγήθηκε της πτήσης του Ες.
Η πραγματικότητα ίσως να μην επιβεβαιωθεί ποτέ επίσημα από τις αγγλικές κυβερνητικές και μυστικές υπηρεσίες, ωστόσο τα στοιχεία “ζωγραφίζουν” μία εικόνα η οποία δείχνει ότι η λύση στο μεγάλο μυστήριο του πολέμου είναι πολύ πιο απίστευτη απ’ ό,τι θα μπορούσε να υποθέσει κάποιος εξαρχής!
πηγή: http://fasinos.blogspot.gr/2012/10/rudolf-hess.html

Σχολιάστε

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Comments RSS

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s