Η φυλη ως βιολογικη πραγματικοτητα

Πολλοί μιλούν τελευταία για την λευκή φυλή. Χαρακτηριστική μάλιστα είναι η αλόγιστη και ανεξέλεγκτη χρήση των εννοιών. Το πρόβλημα, όμως, δεν είναι ότι μιλούν για πράγματα που δεν γνωρίζουν, δεν αντιλαμβάνονται την αξία των εννοιών και, φυσικά, καταχρώνται ιδανικά άλλων, αλλά η ίδια καθεαυτή η λάθος χρήση (ηθικά, πολιτικά, κοινωνικά).

Καιρός γαρ εγγύς, ώστε να μάθουν ότι η νέα μόδα που έχουν λανσάρει, προκειμένου να δείξουν στον κόσμο ότι είναι φυλετιστές και ιδεολόγοι, είναι ακόμη μία απελπισμένη προσπάθεια να μαζέψουν ψήφους στα πολιτικά μαντριά που έχουν οργανώσει «μεγάλα» στελέχη-πιόνια του συστήματος.
Τι εννοούμε «φυλή»
Κατ’αρχάς, βάζοντας εαυτόν σε ένα νοητό κέντρο και γύρω του χαράσσουμε νοητούς ομόκεντρους κύκλους. Κάθε κύκλος αντιστοιχεί σε κάθε επίπεδο κοινωνικών συναναστροφών και συγγένειας, δηλαδή:
 • ·         ο πρώτος αντιστοιχεί στην οικογένεια (γονείς, αδέρφια),
 • ·         ο δεύτερος στους δευτέρου βαθμού συγγενείς (παππούδες, ξαδέρφια, θείοι κλπ),
 • ·         ο τρίτος σε μακρινούς συγγενείς,
 • ·         ο τέταρτος στους φίλους,
 • ·         ο πέμπτος στο σχολείο ή το χώρο εργασίας,
 • ·         ο έκτος στην πόλη κατοικίας,
 • ·         ο έβδομος στο εθνικό φύλο (Κρητικός, Θραξ, Ηπειρώτης, Μακεδόνας κλπ),
 • ·         ο όγδοος στο έθνος (Έλληνας, Δανός, Ιρλανδός, Ισπανός κλπ),
 • ·         ο ένατος στη φυλή (λευκή, μαύρη, κίτρινη),
 • ·         ο δέκατος στο γένος (άνθρωπος, φυτό, κλπ),
και ούτω καθ’εξής, είτε προσθέτοντας ανάμεσα στους υπάρχονες άλλους επεξηγηματικούς (γειτονιά, νομός, ή κοντινότεροι φίλοι, απλοί γνωστοί κλπ) είτε προσθέτοντας έξω απ’τους υπάρχοντες άλλους επεξηγηματικούς (πλανήτης, ηλιακό σύστημα, γαλαξίας κλπ, όσο αστείο –ή αντεπιστημονικό- κι αν ακούγεται).
Σύμφωνα με το παραπάνω «πλάνο» κάθε άνθρωπος ανήκει σε μια φυλή. Η εκάστοτε φυλή αποτελείται από έθνη. Κάθε έθνος απαιτεί και τον ανάλογο γεωγραφικό ζωτικό χώρο που του αναλογεί ώστε να ζήσει, να αναπαραχθεί και να αναπτυχθεί σε κάθε επίπεδο (σε πληθυσμό, αρχιτετκονικώς ή τεχνικώς, πνευματικώς, πολιτικώς, λογοτεχνικώς και οποιαδήποτε άλλη ανάπτυξη σε οποιονδήποτε άλλο τομέα).

Για το ζωτικό χώρο που αντιστοιχεί στο κάθε έθνος, έχει φροντίσει η ίδια η φύση. Για την ανάπτυξή του έχει φροντίσει το ίδιο το έθνος κι έχει επεκταθεί ανάλογα με τις εκ φύσεως δυνατότητές του, άλλοτε εποικώντας σε ήδη κατοικημένες από άλλα έθνη περιοχές, καταδυναστεύοντας τον εντόπιο πολιτισμό ή δημιουργώντας εμπορικές σχέσεις μαζί του, κι άλλοτε εποικώντας σε μη κατοικημέες περιοχές, εκμεταλλευόμενο (το έθνος) τον φυσικό πλούτο της περιοχής, που θεωρητικά ανήκει σε άλλο έθνος, μέχρις ότου γίνουν πολυεθνικά κράτη ή ακόμη κι αυτοκρατορίες (πχ Ρωμαϊκή αυτοκρατορία, Μέγας Αλέξανδρος, Βυζάντιο κλπ).
Το ίδιο ισχύει και για την φυλή ως σύνολο εθνών. Κάθε φυλή έχει ένα γεωγραφικό ζωτικό χώρο, και λόγω επεκτατικότητας «εισβάλλει» στον ζωτικό χώρο κάποιας άλλης, με τα ίδια άμεσα αποτελέσματα που προκαλεί και η επεκτατικότητα των εθνών. Τα δευτερογενή αποτελέσματα θα αναλυθούν παρακάτω.
Η σύγκρουση των φυλών και των εθνών
Με δεδομένο το έμφυτο ένστικτο της προστασίας του ομοίου ενάντια στο κάθε τί ξένο (είτε πρόκειται για την προστασία της οικογένειας ενάντια σε οποιονδήποτε εξωγενή εχθρό, ακόμη και ομοεθνή, είτε πρόκειται για την προστασία του έθνους ενάντια στον αλλοεθνή, ακόμη και ομόφυλο, είτε πρόκειται για την προστασία της φυλής ενάντια στον αλλόφυλο κλπ)  οι κύκλοι συγκρούονται απέξω προς τα μέσα, διατηρώντας συμπαγή τον «πυρήνα» της οικογένειας. Όσο πιο δυνατή είναι η σύγκρουση, τόσο πιο πολλοί κύκλοι σπάνε και μεταφέρεται (η σύγκρουση) προς το κέντρο, με αποτέλεσμα το προφανές: τον εμφύλιο πόλεμο.
Στην περίπτωση του εμφυλίου, όλοι οι κύκλοι συγκρούονται μεταξύ τους και η ισορροπία χάνεται. Τα μέλη των οικογενειών αλληλοφονεύονται, οι φιλίες χάνονται με αποτέλεσμα το έθνος να υποφέρει.
Σε ακόμη πιο ακραίες καταστάσεις ο εμφύλιος μπορεί να είναι το εσώτερο στάδιο ενός πολέμου που διχάζει τη φυλή (βλ Παγκόσμιοι Πόλεμοι), όπου τα έθνη μάχονται μεταξύ τους κι ακόμη κι οι υπήκοοι του εκάστοτε έθνους εναντιώνονται σε ομοεθνείς, εν ρύμη οικονομικών ή πολιτικών συμφερόντων ή ιδεολογικών διαφορών άλλων παραγόντων, που επηρεάζουν όμως το συμφέρον και των πολιτών (πχ προσοδοφόρες αποικίες σε άλλες ηπείρους που αποδίδουν κέρδος στον άμεσο ζωτικό χώρο του έθνους, ή ορυκτός πλούτος στον άμεσο ζωτικό χώρο του έθνους που κινδυνεύει να εκμεταλλευτεί από υπερεθνικούς παράγοντες, ή μια υποτιθέμενη εξέγερση των λευκών Ευρωπαίων ενάντια στ’αφεντικά που αναγκάζουν ορδές μουσουλμάνων του τρίτου κόσμου να μεταναστεύσουν και να εποικίσουν την Ευρώπη, η οποία θα φέρει σε σύγκρουση όχι μόνο τους λευκούς με τους ασιάτες-αφρικανούς και τους λοιπούς, αλλά και τους εξεγερμένους λευκούς με λευκούς που υποστηρίζουν την παγκοσμιοποίηση και το διεθνισμό).
Η παροντική κατάσταση
Σε κάθε φυλή,  όπως προαναφέρθηκε, αντιστοιχεί κι ένας ζωτικός χώρος, δοσμένος απ’την ίδια τη Φύση, που με σοφία έπλασε όλους τους ζωντανούς οργανισμούς του πλανήτη, και φρόντισε να προσαρμοστεί ο καθένας στο χώρο του. Η Λευκή φυλή ανήκει στην Ευρώπη, και φυσικά κανείς αλλοεθνής δεν έχει δικαίωμα εποίκισης.Η Κίτρινη φυλή ανήκει στην Ασία και κανείς αλλοεθνής δεν πρέπει να έχει δικαίωμα εποίκισης. Η Μαύρη φυλή ανήκει στην Αφρική και κανείς δεν πρέπει να έχει δικαίωμα εποίκισης.

Συνεπώς, όπως δεν θέλουμε τους μαύρους και τους κίτρινους στην Ευρώπη δεν θα πρέπει να δεχόμαστε τη λευκή εποίκιση σε άλλες περιοχές, αλλά αυτή η εποίκιση ανάγεται στην ανάγκη εξερεύνησης νέων τόπων και διάπλωσης της φυλής και του πολιτισμού της, χωρίς όμως να καταπιέζουμε άλλους λαούς, όπως γινόταν κάποτε με την μεγάλη εξάπλωση των αποικιών (Πορτογαλλία, Ισπανία, Ολλανδία, Αγγλία, Γαλλία κλπ) και τα προαναφερθέντα δευτερογενή απολετέσματα των αποικιών, δηλαδή τις ορδές μαύρων δούλων που έφεραν στην Ευρώπη ως φθηνά εργατικά χέρια, μη αναλογιζόμενοι ότι θα έφτανε η στιγμή όπου και οι λευκοί δεν θα είχαν πλέον θέσεις εργασίας κι ευκαιρίες στην ίδια τους την πατρίδα, και οι μαύροι θα εξεγείρονταν με τα γνωστά αποτελέσματα. 
Το ίδιο συνέβη αργότερα μέσα στην ίδια τη φυλή με την ενδοφυλετική μετανάστευση μεταξύ των εθνών. Επί παραδείγματι, τέλη της δεκαετίας του ’80 υπέγραψε ο Α.Γ.Παπανδρέου την συνθήκη ειρήνης με την Αλβανία, άνοιξε τα σύνορα κι ήρθαν οι Πολωνοεβραίοι, αργότερα ο Σαμαράς άνοιξε ξανά τα σύνορα, με αφορμή την επιστροφή χιλιάδων ομοεθνών μας Ηπειρωτών που εγκλωβίστηκαν εντός αλβανικής επικράτειας με τη δημιουργία αλβανικού κράτους, αλλά με αποτέλεσμα να εισβάλλουν «νομίμως» ορδές πεινασμένων Αλβανών, στην πλειοψηφία τους πρώην κατάδικοι σε φυλακές υψίστης ασφαλείας, που φυσικά ήταν η εύκολη λύση για τους κάθε λογής καπιταλιστές «προλετάριους» (εργολάβους, γεωκτήμονες κλπ) που βρήκαν την εύκολη λύση στα φθηνά εργατικά χέρια (φθηνά μεροκάματα, χωρίς ασφάλιση, χωρίς εισφορές στην εφορία κλπ) με αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι Έλληνες να μένουν άνεργοι, ή να χρειάζεται να «ρίξουν» τις τιμές στον ανταγωνισμό.

 Η συνέχεια γνωστή: εισβολή χιλιάδων πεινασμένων αλλοεθνών-ομόφυλων μετά την κατάρρευση του κομμουνισμού, και φτάσαμε στην παροντική εποίκηση από εκατομμύρια αλλόφυλων υπανάπτυκτων, υπηκόους που νοσούν από ασθένειες ξεχασμένες στην Ελλάδα απ’την εποχή του Εμφυλίου (σύφιλη, πανώλη, ηπατίτιδα και λοιπά σεξουαλικώς και μη μεταδιδόμενα νοσήματα), χωρίς περιθώριο ένταξης στην κοινωνία, τόσο την ελληνική, όσο και την ευρωπαϊκή.
Τι πιστεύουμε
Αυτό το οποίο υποστηρίζουμε εμείς ως Εθνικοσοσιαλιστές είναι η ενότητα της φυλής. Η ενότητα της εκάστοτε φυλής, η ανάγκη της για ζωή, για αναπαραγωγή και διατήρησή της στον παγκόσμιο χάρτη, με όλα τα παρελκόμενα: την ανάγκη για δημιουργία, παραγωγή, οργάνωση, ανάπτυξη, καλλιέργεια (πνευματική, γεωργική κλπ) και ότι άλλο μπορεί να καταφέρει.
Σαφώς προέχει το συμφέρον του έθνους, όμως δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ότι ως έθνος ανήκουμε σε μια ακόμη μεγαλύτερη κοινότητα, αυτή της λευκής φυλής. Πολύ απλά, όποιος δεν παραδέχεται την έννοια και την ύπαρξη της φυλής ανήκει στην ακροδεξιά, κι όχι στον ΕΣ χώρο, έχει καταστεί σαφές αυτό πλέον.
Απ’την άλλη μεριά, σίγουρα ως έθνος δεν μπορούμε να δεχτούμε εντός επικράτειας έναν συγκεκριμένο αριθμό αλλοεθνών ομόφυλων, όμως ας τα πάρουμε απ’την αρχή. Το ιδανικό είναι η μεταξύ ομοφύλων αναπαραγωγή, που αν το έθνος είναι μικρό σε πληθυσμό ή γεωγραφικώς απομονωμένο, μοιραία θα οδηγήσει στην αιμομιξία (βλ Αλβανία μέχρι πριν την πτώση του κομουνιστικού καθεστώτος) με όλα τα παρελκόμενα (πχ νοητικές και φυσικές διαταραχές, τραγικά φυλετικά δείγματα κλπ). Σε αυτό το σημείο η πρόσμιξη με αλλοεθνείς (συνήθως με γειτονικούς λαούς) θα αλλοιώσει τα γονίδια του έθνους, τόσο ώστε να προσφέρει στην εξέλιξη των υπαρχόντων. Σαφώς, με αυτή τη λογική, μπορεί το αντεπιχείρημα των διεθνιστών να είναι ότι και η πρόσμιξη με μικρό ποσοστό αλλόφυλων μπορεί να μην επηρεάσει την φυλή, όμως αυτό έρχεται σε αντίθεση με το ιδανικό της καθαρότητας της φυλής.
Ακόμη και σήμερα, μετά τα μεγάλα ποσοστά λευκής ενδοευρωπαϊκής μετανάστευσης στην Ελλάδα, έχουμε καταφέρει κι έχουμε διατηρήσει ένα μικρό ποσοστό προσμίξεων, το οποίο δεν έχει επηρεάσει τον εθνικό ιστό.[i]Ως κράτος σε θέματα πρόνοιας, οικονομίας και πρόληψης σαφώς δεν μπορούμε να δεχτούμε τόσους ομόφυλους αλλοεθνείς, αυτό είναι σαφές. Επομένως, πρόσμιξη ενός Έλληνα με κάποιον ομόφυλο αλλοεθνή, πχ Σουηδό, θα φέρει έναν ομοεθνή Ελληνοσουηδό, που θα πρέπει να είναι αποδεκτός τόσο απ’τους πολίτες του κράτους, όσο κι απ’το ίδιο το κράτος. Η πρόσμιξη ενός Έλληνα με κάποιον αλλόφυλο, πχ Πακιστανό, θα φέρει έναν κατά το ήμισυ ομοεθνή Ελληνοπακιστανό, ο οποίος θα φέρει γονίδια μιας άλλης φυλής, με εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά, τόσο πολιτιστικά, όσο και πολιτισμικά, και πάνω απ’όλα, γονιδιακά. Αυτός ο πολίτης μπορεί για το κράτος να είναι αποδεκτός, ως Έλληνας υπήκοος, αλλά για τη φυλή αποτελεί ένα μη αποδεκτό φυλετικό δείγμα. Ένας πολίτης που δεν είναι αποδεκτός στην φυλετικά δομημένη κοινότητα.

Επειδή ακούγονται πολλά για διάφορους ομοεθνείς μας, απόρροιες προσμίξεων με άλλους Ευρωπαίους, λυπάμαι που θα απογοητεύσω πολύ κόσμο, όμως οι μισέλληνες Αλβανοί είναι ομόφυλοι. Κι ένα φυλετικώς σωστό δείγμα ανθρώπου, απόρροια πρόσμιξης Έλληνα με Αλβανό είναι, και πρέπει να είναι, αποδεκτό. Κι ακόμη περισσότερο αποδεκτό πρέπει να είναι ένα άριστο φυλετικό δείγμα ανθρώπου, απόρροια πρόσμιξης Έλληνα με Φινλανδό, Γερμανό, Γάλλο, Ιταλό και ούτω καθ’εξής.[ii]  Όπως ακριβώς ήταν αποδεκτοί οι απόγονοι ομόφυλων προσμίξεων και στην ΕΣ Γερμανία (πχ ο Rudolf Hess, που καταγόταν από Ελληνίδα μητέρα, η Σίτσα Καραϊσκάκη, απόγονος του μεγάλου οπλαρχηγού και πολλοί άλλοι).
Αντιθέτως διάφοροι απόγονοι Τούρκων, Αφρικανών, ή Κίτρινων δεν είναι αποδεκτοί στη φυλετικώς δομημένη Πολιτεία που θέλουμε να φτιάξουμε. Έχει καταστεί σαφές απ’τα παρακάτω, νομίζω.
Καθώς επίσης κι όποιος δεν αποδέχεται ως συμπατριώτη και ομοεθνή τα σωστά φυλετικά δείγματα, απογόνους Ελλήνων με ομόφυλους (Ευρωπαίους), επίσης ανήκει στην ακροδεξιά, ασυζητητί.
Η Λευκή Ευρώπη των Εθνών, αυτή η οποία κάποτε ξεκίνησε απ’την Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία, κι οι φορείς της ήθελαν να ενώσουν , θ’αναγεννηθεί απ’τις στάχτες της. Θα προασπίσει το συμφέρον της, θα προστατέψει τους πολίτες της, και θα πετάξει κάθε καπιταλιστή, κάθε μπολσεβίκο και κάθε αλλόφυλο απ’τα σπλάχνα της. Θ’απομονώσει κάθε εξωγενή παράγοντα που θ’αποβλέπει στη διαίρεση και την τελική καταστροφή της.
Μπορούν να επηρεάσουν την συνείδηση μέσω της προπαγάνδας τους, αλλά δεν θα μπορέσουν ποτέ ν’αλλάξουν τη Φύση και ν’αλλάξουν το δρόμο που δείχνει το ΑΙΜΑ. 
Σκότωσαν τους ανθρώπους, αλλά δεν μπορούν ν’αγγίξουν καν την ΙΔΕΑ.
Μετά τιμής,
Ελίνα ΓΚ

[i]  Σε αυτό το σημείο, σας παραπέμπουμε στην έρευνα του πανεπιστημίου του Στάνφορντ των ΗΠΑ και της Παβίας της Ιταλίας που έλαβε χώρα σε ολόκληρη την Ευρώπη κι αποδεικνύει την καθαρή γενετική σύσταση των Ελλήνων, αλλά και τις φυλετικές συγγένειες των Ευρωπαϊκών λαών μεταξύ τους.  
[ii] Εννοείται το αυτονόητο: εννοούμε φυλετικά τους διάφορους αναφερθέντες ομόφυλους Ευρωπαίους, κι όχι όσους θεωρούνται νόμιμοι πολίτες των αναφερθέντων κρατών, καθώς νόμιμοι πολίτες είναι και εκατομμύρια αλλόφυλοι.
πηγή: spartakosns.blogspot.gr/2012/10/blog-post.html

2 Σχόλια

 1. κατσε ρε,ο χιτλερ δεν ελεγε οτι η γερμανικη φυλη εχει αναγκη ζωτικου χωρου προς ανατολη και θα εκτοπισουν τους ρωσσους πισω απο τα ουραλια ; εκστρατεια προς ανατολη συμφωνα με την γερμανικη παραδοση δηλαδη κατακτουμε πολωνους και παμε μεσα..τι εχεις να πεις ;

 2. ο ζωτικος χωρος που λενε δεν θα γινοταν εισ βαρος καποιου αλλου εθνους ; πως τα περιγραφεται ολα τοσα καλουλικα ;


Comments RSS

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s